Bulgary, Bulgary

Satt här framför datorn och åt kakor och kollade igenom gamla bilder, bilder från den gamla goda tiden. Nv1b. va kul vi hade! Julfester, gruvvandringar i mörktet, grillpartaj, tältning i spöregn, kubbspelande och pulkaåkning. Vad mycket kul vi gjorde under gymnasiettiden, jag minns knappt att vi ägnade oss åt några studier men det måste vi ju ha gjort...

Ett minne som lyser starkare än vissa andra är dock Bulgarienresan. När vi sju åkte till Svarta havets kust en veckan innan avslutningen i tvåan. Att vi inte fick ledigt det gjorde inte så mkt, vi skolkade helt enkelt en vecka och om jag inte minns fel så fick vi 40 min rapporterad frånvaro. Lärarna var väldigt snälla under den veckan kan man ju lungt säga.
Det var en vecka fylld med roligheter, sol och bad, chicken kebap och andra lokala "läckerheter". Vi bodde på det sunkigaste hotellet i hela Sunny Beach, vi märkte att det fanns en anledning till att det bara fått 2+ i resekatalogen. Men vi var lika glada för det! Det var varmt och härligt på land men i vattnet var det iskallt. Danne blev snabbt bekant med de norrländska grannarna på hotellet och tillbringade de flesta nätter i deras sällskap. Det var alltid lika spännande att höra vad han hade haft för sig under natten, allt från porrklubb till svarttaxi och fnask förekom.

Vi firade ju också den svenska nationaldagen i Bulgaren och den firades rejält, iaf av Linnéa som somnade och fick bäras/ledas hem av Pehr. Under den kvällen hann vi också med att sjunga nationalsången mer än en gång.

Det var en härlig vecka, så sammanfattar men nog det allra bäst. Jag och Frida pratade för några dagar sen


Kommentarer
Postat av: Erik

Jadu, Hannah, det var en trevlig tripp, men du som läser retorik bör nog fundera lite mer på dina avslutningar. Visst det är ju trevligt att du och Frida pratar med varandra men... Fila mer nästa gång ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback