Jäkla ******!!

Jag är ilsken, sur, arg, uppretad, irriterad, ja orden för att beskriva min sinnensstämning är många. Den 2:a april skrev jag omtenta i etologi. I kårens stadgar står det att läraren har 10 arbetsdagar på sig att rätta och betygsätta tentor. Har läraren gjort det?

Nej, självklart har hon inte gjort det. När jag förra veckan påtalade problemet med läraren fick jag till svar att det var vi studenter som bestämt när vi ville skriva tentan och därför fick skylla oss själva om rättningen tog tid. VA? Hur går det ihop? Om det nu var så, varför upplyste inte läraren oss om desa villkor innan vi valde datum, ja det kan man ju undra.

Till saken hör att denna lärare ALDRIG rättar tentorna i tid, första tentan tog ca 4 veckor att rätta, tidigare studenter har berättat att de fått vänta i månader att få sina tentor tillbaka.

Usch, vad arg jag blir!!

Till den som har allt...

177306-79

En betydligt mer exklusiv (och dyr) variant av bananfodralet i plast. Denna kommer från Hermès och är inte något för mig, men kanske för någon annan...


Nästa syprojekt kanske..?

177306-78

Ni som känner mig vet att jag tycker om att sy, och desto mer annorlunda ju roligare. Än så länge har det blivit allt från medeltidsdräkter till balklänningar och propra affärsdräkter. Jag funderar dock på om inte en French maid-outfit ska få bli nästa projekt, kanske inte riktigt lika slampig som exemplaret ovanför, men lite åt det hållet.  Kombinationen svart och vitt med en puffig liten kjol och vita spetsar tycker jag är helt underbar!  Jag misstänker också att någon i min närmaste omgivning skulle uppskatta om jag klädde mig i en sådan varje gång ska till och städa...

En ruskig vårdag...

...förra veckan, mitt bland snö och annat slask så förlovade vi oss, jag och min O. Det känns alldeles underbart, kan fortfarande inte låta bli att pilla på ringen och le som ett barn på julafton.

image76

"Jag ger dig min morgon
jag ger dig min dag"


Kanske börja segla..?

Ända sedan jag var liten och läste om hur barnen i familjen Pip-Larsson var ute och seglade i skärgården, har jag innerst inne hyst en önskan om att uppleva livet på vattnet. I helgen var jag och min O hos hans föräldrar och hjälpte till med klövverkning, vi tittade även på filmen "Master and Comander" och där åker de ju också en massa båt. Dock inte på det naturromantiska gulligullgull sättet som de gör i Pip-Larssons, utan mer på kriga, sjuta sönder-sättet, men ändå en massa båtåkning.

För att matcha mitt marina humör hittade jag denna underbara skapelse på asos.com.

177306-75

Den kanske inte är helt lämplig att ha på sig till sjöss, speciellt inte om man har heels till men den är hur som helst väldigt söt. Man kanske skulle ta och sy något liknade... För övrigt så kanske jag ska ta och ge upp mina drömman om livet på de sju haven med tanke på att jag blir sjösjuk av blotta åsynen av en vattenpöl.

Nu ska jag ta och mysa lite framför tvn och cashmere maffia, ha det gott!