Reafynd

I förra veckan var jag in på Lindex för att spana in sommarrean som hastigast. Jag har länge letat efter en fin långklänning, som inte är allt för dyr. Till min stora glädje hittade jag denna för endast 199 kr (ord pris 399 kr) utöver det så hade jag (eller rättare sagt mamma) en rabattcheck på 50 kr så jag fick den för 149, ännu bättre.

Åååh, den är så härligt och mysig att ha på sig och bilden gör den inte på långa vägar rättvisa.

Förresten, vad Lindex har blivit bra på sista tiden, från en tantaffär till det nya HM.
Jag gillar Lindex!


Senaste projektet


Mitt senaste syprojekt är (utöver gardinerna, kuddarna och alla småsaker jag inte gjort klart) barnkläder. Jättekul att sy och framförallt går det fort. Denna lilla klänning har jag just gjort klart och lagt ut till försäljning på tradera. Dock tyckte jag att den blev så söt, så jag var nästan sugen på att behålla den till min eventuella framtida dotter, men det lär ju dröja ett tag och jag kan ju alltid sy en till...


År det något som är intresserad är det bara att kontakta mig på
hannah_stroem@hotmail.com,

I min egen lilla del av Köping

Nu har sommaren infunnit sig och det innebär massa jobb för min del. Jag är nu inne på min andra vecka på parkavdelningen på Hallstahammars kommun, där jag tar hand om feriearbetare och pysslar i största allmänhet, mycket ogräsrensning och planterande har det blivit. 

En väldigt bra sak med Köping är alla second handbutiker, eler loppisar som de även kallas. Förra veckan fyndade jag en skitsnygg 50-tals känning som sitter som ett smäck, för endast 60 kr. Mönstret är lite annorlunda med jag tycker den funkar, även om mamma jämför den med en kohud. Jag ska försöka fixa bild snart! Utöver klänningen har jag hittat ett påslakan som ska användas som tyg, känner jag mig själv så blir det nog kuddar till soffan som jag för tillfället suktar efter.

Nu ska jag laga lite mat och ladda inför morgondagen påklädning av midsommarstång på jobbet.

Ha det bra!