Linnis på väg till Kalifornien

177306-4

Igår så var jag och kramade om Linnis Korvis innan hon åkte i väg mot det stora landet i väst. Lite trist att hon ska vara borta så länge (hon kommer hem 12/4, två dagar innan jag fyller 20!) men det är kul för henne.

Igår var det också filmkväll med Erik och Kalle (aka bögpojkarna), de hade med sig chibba och vi gluffsade i oss i största allmänhet. Jag motsatte mig dock lite deras filmval, jag ver inte riktigt på humör för Hipp Hipp, så det blev SATC istället.

Idag har jag varit duktig och pluggat, men har väl också tillbringat en del tid på msn men det hör ju inte riktigt till ovanligheterna. Det har ju varit så en period nu och inte mig emot!
Med rätt sällskap så står tom jag ut med msn!!!

Men jag ska nog återgå lite till pluggandet för att kunna mysa en hel helg med gott samvete. Eller det kan jag nog göra ändå, men det är ju bra och plugga lite...

Puss o hej!

Dagens citat

På senare tid så har jag fortsatt att skriva upp allt det mindre smarta och inte så genomtänkta som sägs i min närvaro. Allt som oftast är det dock jag som häver ur mig dessa grodor. Senast var i går när vi satt framför lägerelden i Rällens jaktlags stuga, och jag skulle berätta för mina vänner om hur jag haft det på sjukhuset när det fixade till min handled.

Hur som helst, jag försökte i alla fall berätta att jag fått en lugnande spruta. Men hur jag än försökte så blev det aldrig riktigt rätt. Första försöket resulterade i att jag sa att jag fått  " ett lugnade sprut". Efter en del skratt så försökte jag igen, och då blev det " ett sprutande lugn".

Vid det laget hade vi glidigt ifrån samtalsämnet något, så jag gav upp mina försök och åt min korv.

Det var en väldigt god korv!

Längtan...

Ville bara upplysa er alla om att jag längtar nå enormt tills på fredag... Närmare bestämt ca 14.30 på fredag eftermiddag.

Ang. väskor...

Läste detta om hur män respektive kvinnor svarar i mobilen. Blev då osökt att tänka på mig själv och min egen ordning och reda i väskan. ( För er som inte känner till detta så finns det ett inlägg om mina väskvedermödor på mitt space...)

Instruktion för att svara i mobilen

För Män

1. Uppfatta ringsignalen (du känner igen den).
2. Ta telefonan i handen.
3. Tryck på "Yes".
4. Prata.

För Kvinnor

1. Uppfatta ringsignalen.
2. Förstå att det är din telefon som ringer.
3. Krångla fram handväskan.
4. Öppna ytterfacket.
5. Stick ner handen, flytta på alla kammar, sminkburkar, pennor och kvitton.
6. Konstatera att den inte ligger i ytterfacket.
7. Öppna innerfacket.
8. Känn efter mellan skoborsten och paraplyet och pillerburken.
9. Känn under matlådan.
10. Nu slutade det ringa.
11. Leta i alla fall, det ringer nog igen snart.
12. Kolla under sybehörssetet... Där ligger den.
13. Ta telefonen i handen.
14. Vänta på att det ringer igen.
15. Nu ringer det.
16. Leta efter Yes-knappen.
17. Tryck på "Yes!
18. Prata.


Vinterflickor...177306-2Vädret är så underbart härligt, nästan som på denna gamla bild. Som vi förstår så är den inte riktigt nytagen, men jag och Frida är dock väldigt fina enligt mig!

Sockerkaksbak

Idag hade jag bjudit in Erik och hans Karl (de är så söta!) på fika här på Muraregatan 8. För att göra det lätt för mig tänkte jag göra sockerkaka och tog då fram min fina kokbok. Sockerkaka är ju omöjligt att misslyckas med tänkte jag och satte igång med bakandet. 

Till min hjälp hade jag barnens kokbok, ni vet den här med bilder istället för text. Det lite underliga var att man inte skulle ha smör i kakan, men det tänkte väl inte jag så mycket på och bakade vidare. När det väl var dags att servera mästerverket så la jag märke till den pikanta lukten av stekt ägg som spred sig i hela köket.

Stackars Kalle var den första som tog för sig av kakan, och det var väl lättare sagt än gjort.  Bästa sättet att beskriva konsistensen är väl att kalla den för väldigt svampig och svårskuren.

För att sedan gå vidare till smaken så var väl inte den det allra mest gastronomiska. För att vara helt ärlig så smakade den inget över huvud taget. Lite svampigt bara och med en liten touch av stekt ägg...

För att summera dagens bakliga äventyr, det blev äckligt och jag ska inte bli hemmafru när jag blir stor!

Men till mitt försvar så vill jag faktiskt hävda att jag kan baka och laga mat, det var ingredienserna och receptets fel att sockerkakan blev hönsmat.

Vill ha en liten kisse o mysa med...

Vill ha en liten kisse o mysa med...


Ang män i största allmänhet

Härom dagen så diskuterade jag och Erik ett av våra favoritämnen, nämligen män och vilka personlighetsdrag vi anser vara mest tilldragande. Vår smak kan man väl enklast beskriva som väldigt olika. Gällande kroppsbehåring gled våra åsikter minst sagt isär, enligt Erik så är ett helt hårlöst bröst att föredra medan jag tycker att det kan vara lite mysigt...

Efter mycket om och men så lyckades vi i alla fall enas om att män som har katt och handlar ekologiskt är det allra bästa!


Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!