Ny frisyr!

Efter vårens två misslyckade permanenter och sommarens heta strålade ser mitt hår mest ut som Ronjas fast mer åt det bonda/oranga hållet. Nu har äntligen min frisör kommit tillbaka från sin semester och lyckats klämma in mig mellan alla brudar, så på lördag ska det klippas.

Min plan är att håret ska bli betydligt kortare nånting i stil med SJPs på bilden. Dock är jag lite feg, tycker att det är på gränsen till för kort..

Men vi får väl se vad det blir!Dagens...

Väder: alldeles för varmt och soligt för att jobba. Det är nog bara jag som blir besviken över löpsedeln: värmen är här för att stanna.
Klädsel: Skrikorange arbetskläder. Byxor i 80 % polyester med knäskydd i plast innebär mängder av bensvett.
Dryck: vatten, loka vildäpple samt cola.
TV: Repriserna av Top Chef på trean. I love it!
Värsta: Förkylningskänningar och djävulens avkomma i städpatrullen. (Jävla ungar!!)
Längtan: Efter helgen och att få träffa O, samt att klippa av mig håret.

Nu ska jag äta Bordellpasta med mommy!


I sandlådan!

I fredags fick jag låna Felldins grävare och fick sedan gå loss på en sandhög. Fy fan vad KUL!!!  Verkligen superkul, gubbarna på jobbet tyckte tydligen att det var väldigt exotisk med ett "fruntimmer" i en grävare, för när ryktet spred sig på centralförrådet att jag skulle få gräva, kom snart gubbarna dit för att titta på. Till deras förvåning gick det väldigt bra, så pass bra att Felldin ville disskutera anställningsvillkoren...

Nyhetstorkan över?

Denna sommar har det rådit dubbel torka, både allmän och inom nyhetsvärlden. Nyhetstrokan har dels min radiofavorit Henrik "fjollrösten" Torehammar samt blivande journalisten Erik beklagat sig om. Dock verkar den var över, under dagen har dels en bro i Kista rasat samt nu på kvällen en karusell på Lisseberg störtat.

Inte så trevliga nyheter, men ändå nyheter..


Nu väntar jag på en lösning på den andra torkan, skulle helst vilja slippa vattna massa på jobbet.

Kan man lägga sig kl 20.00?

Usch och fy så trött jag är. Vissa dagar är det svårare än andra att ta sig upp strax efter 5, denna var en sådan. Känner mig lite sugen på att krypa ner under täcket, men risken är väl att jag inte somnar, hur trött jag än är. desutom vore det ju lite kul att se på morden.

Saknar O helt otroligt mycket, längtar så tills vi båda flyttar tillbaka till det lilla huset i Uppsala.

Längtar...

Kul på jobbet

Efter många veckors tjatande (närmare fem veckor iaf) har jag äntligen fått börja leka med alla roliga maskiner som finns på jobbet. Eller ganska långt ifrån alla, än så länge bara de "små" maskinerna. Idag haf jag iaf kört runt i en sån här fast med en stor skopa fram. Hur kul som helst att åka runt och fylla skopan och åka iväg o tippa ur.


Jag kanske är väldigt lättroad...?

Jippie!

Jag kom in!!!!

På sjuksköterskeprogrammet på Uppsala universitet, ytterligare ett uträtat frågetecken inför hösten. Känns jättehärligt att äntligen få beskedet, ska bli ännu härligare när jag väl är klar och kan börja jobba, men det är en helt annan sak...

Idag har jag tittat på 3:ans Sjukhuset efter jobbet och fåt inspiration inför mitt framtida yrke och utbildning.

Jag gillar sjukhuset.

Vill ha!

Den är ju så söt, som en liten marrängbakelse fst i klänningsform. 249 kr kostar den hos ellos, så den är ju inte så specielt dyr heller, men den får nog vänta ett tag.

Kanske för att fira beskedet från högskoleverket..?