Året som gått

Som så många andra bloggare så ska väl även jag ge mig på att försöka summera det gångna året. Överlag så har nog 2009 varit det stora hantverksåret, jag har börjat växtfärga, spinna och även väva så smått. Jag har också börjat sticka igen, något som jag inte har gjort på år och dar och har tom stickat mitt första par strumpor (!). På medeltidsfronten så har det pysslats en hel del, mkt pga att jag blev upptagen som proselyt i Albrechts bössor och har därigenom blivit väldigt inspirerad och kommit i kontakt med många kunniga människor.

I övrigt så bjöd året på en hel del annat, det mest utmärkande är att min mormor hastigt gick bort och de följder som det fick med sig. Trots att det nu gått ett antal månader kan jag fortfarande drabbas av en otrolig saknad, speciellt så här i helgtider.

Under hösten/vintern så har jag praktiserat på onkologen och därigenom fått möjligheten att träffa en mängd fantastiska människor. Där kom jag även till insikt att jag verkligen har valt rätt yrke och ser nu med glädje fram emot att ta examen om 1,5 år.

Nu ska jag plugga lite medicin innan det är dags att fira in det nya året.

Gott nytt år till er alla!Äntligen vinter!

Imorse, när jag strax innan klockan sex gick till bussen, så slog kylan mot mig. Det knarrade under skorna och min andedräkt bildade rök i luften. När jag väl stod och väntade på bussen så riktigt njöt jag av det vita vinterlandskapet och likadant var det när jag sen stod och väntade på bussen hem på eftermiddagen.

Så mycket mer än så har jag inte varit ute idag, utan jag har tillbringat dagen på sjukhuset och ska göra detsamma imorgon. Så jag får helt enkelt se till att njuta av allt det vackra däremellan.
Bild lånad
härifrån.

London baby!

Sista helgen i november var jag och min svägerska/kombo i lLodon och förlustade oss och gick på musséer och åt god mat. Jag är själv ingen begåvad fotograf, mitt största problem är att jag nästan aldrig tar några foton och de få jag faktiskt tar bli oftast dåliga.

Första anhalten var hursom helst British Museum och några av deras utställningar (för att hinna/orka med alla var det inte tal om). Det bästa där var nog en guidad tur om olika kulturers inverkan på Storbrittanien, sen var ju själv byggnaden inte fy skam heller..En annan dag så var det Towern som gällde och det var verkligen roligt!Korpar är väldigt mycket större än vad man tror...Men vi hann med en hel del annat också, bla Victoria Albert och en snabbvisit i Notting Hill med en väldigt flottig (och god) frukost, men de bilderna kanske jag delar med mig av senare.

Vi stötte även på en lite annorlunda design av en toalett, som vi under vår vistelse döpte till "rymdägget".