Ytterligare en LBD

På onsdag börjar skolan, eller iaf insparken och på lördag är det insparksmiddag. Den klassiska klädseln är ju då en lbd, denna i lite annorlunda tappning finns på forever21. Jättesöt tycker jag, men är lite osäker på amerikanska storlekar, så det får vara för mig. Idag har jag dock shoppat en tröja på HM åt min man, jättesnygg dubbelknäppt sak i stickad bomull. (Kanske det kan bli läge för mig att låna..)Ensam igen...

Nu är helgen snart slut och O har åkt tillbaka österut för att jobba. Jag trodde att vi skulle få träffa varandra mer nu när mitt jobb tog slut men så ser det inte ut att bli. Som det ser ut nu så fortsätter det så här ett tag till. Tråkigt att bara kunna träffas på helgerna, men det funkar det med. Lite ensamt men det kan man inte göra så mycket åt, bara att vänja sig.

Under veckan som gott har jag fått mycket gjort. I syväg är jag snart klar med Gittans beställning och har även gjort klart lite annat. Ska lägga upp bilder imorgon om jag får ordning på kameran. Jag har även registrerat mig på kursen jag ska gå och börjat fixa med litteraturen, och under veckan som kommer ska jag skriva in mig på V-dala. (Jag lyssnar på ditt råd Malin, det blir nog bra.)

Nu ska jag titta Save the last dance som jag lånat av Emma inna jag lägger mig och läser "Kommunikation, samtal och bemötande i vården".

Godnatt!

Se yngre ut, överallt

Ibland undrar man ju vart världen är på väg. Denna produkt säljs med orden "se yngre ut, överallt" och sägs även vara den nya brazilianska vaxningen.

Självklart pratar jag om ett hemmakit för anusblekning. Bara själva ordet anusblekning ger mig rysningar. Efter att ha blekt mitt hår ett par gånger är jag allt för bekant med den brännande svidande känslsan som blekningsmedel för med sig. Och tänk då den känslan på en mycket mer intim kroppsdel.

Men framför allt varför? Och ser man verkligen yngre ut om man bleker sitt anus?

Ja, det är verkligen dagens fråga.PS. Produkten måste även klassas som dagens i-landsprodukt.

På landet

Nu har vi kommit fram till Norrmarjum och snart är det dags för sängen. Alla mina saker fick förvånadsvärt plats i den lilla Corsan och finns nu i hemmet i Sunnersta. Större delen av veckan stannar vi här på landet innan det blir dags för hemfärd till Uppsala, iaf för mig O ska nog jobba en del, för min del blir det uppladdning inför terminsstarten på Uppsala Universitet.

Bara lite pirrig i magen inför universitetsbytet..

God natt!

Alla dessa klänningar

Varje år när hösten närmar sig så blir jag alltid sugen på rutiga kläder. I år verkligen vimlar det av rutiga plagg i butikerna och det är jättekul för alla oss som gillar rutor. Denna fina (helt magnifika) klänning kommer från Vivienne Westwod och ligger i den prisklassen att jag bara kan drömma om dem. Och helt ärligt NÄR skulle jag kunna använda den? Men snygg som tusan är den i vilket fall som helst..
Efter lite surfande på asos hittade jag dock denna som liknar Viviennes man är lite mer vardagsbetonad, mer användbar och framförallt mycket billigare. Funderar på om jag ska slå till men för mig som är dryga 180 lång så brukar alla klänningar och kjolar från Asos bli åt det mer muskorta hållet. Ett problem för mig som inte alltid komer ihåg att jag har jättekort kjol på mig...


Sommarlov!

I torsdags slutade jag jobbet, har jobbat sen 9e juni så det ska bli skönt med sommarlov. dick bli det ganska kort då terminen börjar 25e augusti. Men det blir nog helt lagom, då hinner jag inte bli uttråkad...

Idag ska jag ochO iväg till mormor i Bergslagsskogarna. Ska bli jättekul, tror dessutom att det bjuds på Bredsjö blå, MUMS!

Mjölken sinar

Under morgonens Aftonbladetsurfning hittade jag denna artikel om bristen på ekologisk mjölk. Känslorna är blandade när jag läser texten, självklart tycker jag att det är bra att försäljningen av ekomjölk ökar. Men jag tycker även att Arlas marknadsföring av ekomjölken inte stämmer med verkligeheten. De marknadsför mjölken med vackra naturbilder och betande kor. Det som stör mig med den marknadsföringen är att allt det även finns i den konventionella produktionen, och att allmänheten får en felaktig bild av konventionell mjölk. Bilden som arla ger är att konventionella kor inte får beta och att de inte får samma omsorg som Elins ekokor.

Ytterligare ett problem med ekologiskt är att de flesta förutsätter att det är "klimatsmart" något som inte alltid stämmer, i allafall inte enligt bonden. Något jag tycker saknas är bra och lättbegriplig information om vad märkningarna står för. För nu när de flesta visar ett ökat intresse för miljön och ekologiskt bör man se till att utnyttja situationen.

PS. En ökad efterfrågan på ekomjölk är ju väldigt bra, då jag och O drömmer om att skaffa egna kor....

Äntligen regn!

Nu har det äntligen börjat falla efterlängtade droppar över västmanland. Under den gångna arbetsveckan har jag lagt ner många timmar på bevattning av olika slag, och det känns väldigt skönt att jag antintagligen kommer att slippa denna sysselsättning under veckan som kommer.

Idag har jag och Mommy varit till Västerås för lite regnshopping, för mig blev det mestadels tyger men även en ny höstjacka. Jättesnygg sak från HM i vinrött/plommon. Ska försöka fixa fram en blid (måste bara hitta kameran). Ett av tygerna var ett verkligt fynd, en stuvbit från Myrorna. Ca 5 m ylletyg, 1,5 m brett för 40 kr. Det kallar jag bra pris! Tyget är mörkgrönt och ganska tjockt, det lutar åt att det blir en medeltida mantel, eller nåt i den stilen.