Vilse i min egen buske...

För ett tag sedan var jag med om en av de här tråkiga sakerna med att vara tjej....

Som ni alla då förstår så talar jag om den klassiska gynundersökningen. Inte så roligt och det hela förvärras av att damen som pillar i ens innersta är något speciell.

Det första hon gör när jag väl kravlat upp på britsen är att påpeka att min tatuering är väldigt fin, men att hon personligen skulle ha föredragit att sätta den lite högre upp.

När jag väl ligger där med fötterna i luften och försöker tänka på nåt annat så utbrister tanten:
Ska du inte skaffa barn snart?
Rent reflexmässigt så vill jag då korsa benen, men lyckas motstå den frestelsen, i sånt fall skulle den lilla damen ha klämt handen.

När väl plågan börjar lida mot sitt slut och alla läskiga instrument och plastkonsoller är ute, så tar tanten fram en spegel och börjar ge mig en guidad rundtur av mitt eget allra mest intima. Tack det var ju snällt, men kanske lite överflödigt..

Ibland är livet (underlivet) komiskt!Skitsommar

Så kan man nog bäst beskriva min sommar so far. Har nu jobbat fyra av min åtta veckor på Ica, till en början var det tänkt att jag skulle jobba ca 35 timmar i veckan och med andra ord ha lite ledigt ibland. Men pga schemaomläggning jobbar jag nu ca 50 timmar i veckan. Delvis är jag väldigt glad över det för det innebär mer pengar inför hösten. Samtidigt är det tråkigt efter som jag inte får nån fritid över.

O är långt borta (hemma hos sig) och det var två veckor sen vi sågs och det kommer att dröja ca två veckor till innan han kommer hit. Tråkigt och ensamt, saknar honom väldigt mycket.

Inge kul att bo själv i stora huset, börjar bli riktigt sällskapssjuk nu. Varför har jag inte katt?

Som grädde på moset eller snarare som wasabi på pulvermoset, så blir det ingen Turkietresa för min del.  Skittråkigt att man inte längre har något att se framemot i slutet av sommaren.

Som ni kanske märker så verkar det mesta vara pest och pina för min del just nu, men jag anar solsken i slutet på denna regninga skitsommar. Stor lönecheck från Ica. Flytt till O i augusti, betydligt närmare än 25 mil. Att jag faktiskt kom in och ska börja plugga i den stora staden i öst till höst. Att jag får Gilmore girls säsong sju i brevlådan imorgon. Ska dessutom tröst (och stress)shoppa med mamma på tisdag innan jobbet.

Som ni ser är det inte helt mörkt och trist, även om livet känns mest disigt just nu... Nu hoppas jag bara att jag lyckas få med mig Eleonor till Uppsala till hösten...

...

"Att älska, är att våga"


Antagen

Jippie!!

Imorse kom beskedet jag väntat på, nämligen att jag kommit in på den utbildningen jag sökt. Så nu är jag en liten bit på väg på min (nu lite mindre) ovissa framtid. Härligt! Det blev en liten lyckodans innan för postdisken, en kram från (världens härligaste Anette) och jag firade sedan med falukorv och winebröd till lunch.

Bloggandet har det varit dåligt med på senaste tiden, jag har helt enkelt varit för trött och inte orkat... Jag vet jag är slö..

På jobbet stöter man alltid på intressanta människor, idag har jag bla fått höra att jag har en sexig röst och en man på ca 72 år ville att vi skulle rymma tillsammans. Utöver dessa trevliga kunder har jag några personliga favoriter, däriblan den paranoida mannen som jämt vill veta vad folk säger om honom, för alla pratar ju tydligen bakom ryggen på honom...

Ja, kunderna är härliga, utom när man får utskällningar helt i onödan, sådana har det blivit många av den senaste tiden.

Nu ska jag nog krypa mot sängen, är trött som ett hus!


Lustigt på lunchen

I Icas gråa lunchrum finns det inte så mkt att göra. Idag roade jag mig med att äta glass och läsa Expressen. Redan på första uppslaget hittade jag på något att läsa. "Kärlek mellan vita plastbalar" var rubriken på ledaren/artikeln.

Ämnet var inte som jag först trodde, någon ny typ av sexuellinrikting, utan en historisk skildring av det svenska jordbruket, med betoning på just höskörden. Inte riktigt det jag väntat mig, men trevlig läsning ändå. Skribenten hävdade att det inte var lika romantiskt med plastade balar som löshö på hässja, men betydligt mer praktiskt.(Jag hävdar för övrigt att det är pga av O´s påverkan jag överhuvud taget ens fann denna artikel ens lite intresant.)