Ängel

Förra helgen var det dags att inviga min änglakjol. Väldigt jobbigt att sicksacka alla små "blad" som sitter längst ner på kjolen. Till en början hade jag nån idé om att fålla alla blad för hand så det skulle se extra snyggt ut. Som tur var gav jag upp den idén redan på planeringsstadiet. Innan jag skulle åka upptäckte jag en jättemaska på stupbyxorna och Ellos skulle hjälpa mig att måla i lite nagellack för att stoppa den, tyvärr hade hon bara rosarött lack så det fick bli vad det blev.

Glorian har jag också knåpat ihop själv med ståltråd, glitter och ett diadem, väldigt nöjd med den måste jag säga. Lite sv¨årt var det dock att gå i blåsväder...Kvällen blev väl ingen jättehöjdare direkt, men det var trevligt att träffa lite ultunesare igen, var länge sedan.

Snälla tomten #2

Underkläder är en av mina största laster, förutom Coca-cola. Mina favoritfärg är dessutom rosa så kan jag annat än älska dessa små underverk:


                 

Kommer från La Perla, så priset är ju långt ifrån humant, så jag får väl helt enkelt fortsätta drömma...

Snälla tomten....

Jag har helt och hållet kärat ner mig i dessa underbara plåtlådor från Greegate. Jag har pippi på lådor och älskar att sortera upp saker (specielt sygrejer) så att jag har ordning och reda. Det brukar dock inte alltid hålla så länge, men med dessa snygga lådor skulle det nog göra det :P 249 kr plus frakt kostar de, så för mig är det nog lite dyrt iaf just nu i juletider.