Jag älskar knappar!

I vintras var Erik (länk finns i menyn) här och fotade lite saker bla. lite medeltidskläder. En av bilderna var den här, och det tycker jag sammanfattar ganska bra vad jag gillar med 1300-tal!
En annan av bilderna är den här, jag gillar verkligen hur överklänningen faller.. Inte praktiskt, men snyggt. Den gula klänningen är för övrigt till salu, är någon intresserad är det bara at höra av sig.
Kommentarer
Postat av: Erik

Åh, bloggen är igång igen! Och med mina bilder! Hurra! :D

Postat av: Ronja

Vad har du använt dig av för mönster till den där röd-lila klänningen? Letar efter klänningsmönster med knappar på ärmar och framtill, men de verkar ju inte vara alltför vanliga... Antar att jag får improvisera fram någonting annars. Dags att börja nu om jag ska hinna klart innan medeltidsveckan, pfff... Man måste ju ha ett par månaders marginaler ifall man misslyckas på typ sista momentet också, haha!mvh

2010-05-06 @ 09:38:41
Postat av: Hannah

Mönstret till den klänningen har jag gjort själv, med hjälp av "cottsimple" (googla!) och lite trixande. Tyvärr finns det dåligt med sådana mönster på marknaden, men med lite trixande och provande är det inte så svårt att fixa på egen hand! Har du fler frågor är det bara att hojta till! Lycka till!

2010-05-06 @ 15:50:58
URL: http://schannalle.blogg.se/
Postat av: Peter

Hannah! Skitfint ju! Det ska bli kalas att medeltida med dig i sommar!

2010-05-07 @ 09:12:57
URL: http://www.petersaventyr.blogspot.com
Postat av: Hannah

Tack så mycket Peter! Beröm från min "värvare" betyder extra mycket.

2010-05-09 @ 21:05:54
URL: http://schannalle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback