Lingerie shopping

Igår tittade jag in en sväng på Lindex, för att prova rosa bhn från "the in between collection". Det var den mest obekväma bh jag någonsin haft på mig, kuporna satt för långt ut , så brösten hamnade nästan i armhålorna. Byglarna var allmänt konstiga och väldigt hårda. På mig passade den i alls, men för hoppningsvis sitter den fint på nån annan.


Däremot rotade jag runt i femkronorslådan och hittade lite fina saker.Strumpebandshållaren i cremefärgad spets kostade fem kronor och det söta prickiga linnet gick loss på tio kronor, båda hittade jag hos Lindex.Den grå/blåa strumpebandshållaren kostade även den fem kronor på Lindex, men linnet kommer från HM och kostade 20 kr. Tyckte att de var väldigt fina ihop trots att de inte kommer från samma affär.Här syns de rosa trosorna med strumpeband som också fick följa med hem från Lindex igår, även de gick loss på frem kronor. Alltid roligt när man kan göra fynd!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det prickiga setet var hur fint som helst!! Jag måste nog till Lindex snart, känner att jag har way to many black and white hipsters i min byrålåda. :) puss vännen

2009-02-08 @ 14:58:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback