Saga

Det var en gång för inte så länge sen, en liten flicka som i själva verket inte var så speciellt liten. Denna lilla flicka bodde tillsammans med sim mamma i ett litet blått hus. Tillsammans hade de det bra i sitt feministiska kollektiv.

Men en dag så träffade flickan en pojke, en pojke som flickan blev att tycka om. Allt var frid och fröjd och flickan var glad. Men efter en tid så trättnade pojken på flickan, och lämnade henne. Den lilla flickan blev väldigt ledsen och som den moderna kvinna hon var, så förbannade hon alla män och hävdade att de alla var svin. Självklart vräkte hon också i sig massa choklad, det hör ju till kärleksbekymmer..

Tiden gick och tillslut började flickan längta efter att träffa nångon. Den lilla flickan började leta, och hon letade på alla möjliga ställen. Allt från krogen till konsumbutiker och bygghandlare. Men inte hittade flickan någon som hon tyckte var trevlig och nådde upp till hennes krav. Denna lilla flicka var nämligen lite kräsen...

Efter ett tag var det nära att flickan gav upp, men hon beslöt sig för att leta på ett sista ställe, nämligen att ge sig ut i träsket* och leta efter en man. I träsket stötte hon på både det ena och det andra. 64-åriga paddor som letade efter en sexpartner, 14-åriga grodyngel som inte kunde stava och refererade till sina könsorgan i tredje person och sluga trollsländor som sökte bondagepartners.

Men så en dag så träffade den lilla flickan på någon, en "groda" som flickan tyckte var väldigt trevlig. Efter ett antal månader beslöt flickan och "grodan" att slutligen träffas. 

Och i en liten soffa framför filmen "Troja" som varken "grodan" eller flickan tittade på, så kysste flickan grodan för första gången. Och som det är i sagans värld, så förvandlades "grodan" till en prins. (Som ni kankse förstår så var det en väldigt trevlig kyss...)

Om flickan och prinsen lerer lyckliga i alla sina dagar, det får helt enkelt framtiden utvisa...

(*metafor för nätdejting)



Efter att ha läst boken "Ska vi slå vad" av Jennifer Crusie, där det förekommer en hel del sagoreferenser, så blev jag själv lite sugen på att skriva min egen moderna saga. Min saga blev full med en hel del ironi och påminner till viss del om boken, där jakten på kärlek beskrivs i sagotermer. En väldigt trevlig liten bok, med väldigt välskrivna sexakter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback